tisdag 11 januari 2011

Illustrious Grand Master Fisherman

Jag fick en ny achievement igår, Illustrious Grand Master Fisherman. D.v.s. 525 poäng i fishing. På slutet så krävdes det ca 10 fiskar per poäng. Inte så farligt faktist och det krävdes knappast någon guide (som det gjorde förr, då fick man resa runt i världen och fiska i sjöar som passade ens nivå). Dock kan man med fördel kombinera fisket med cooking. Det enda sättet att levla cooking numera är via den dagliga questen i Stormwind som dels ger poäng och dels ett Chef's Award som man kan använda för att köpa nya recept. Om du ser till att levla fisket i de nya områden i Cataclysm så samlar du på dig flera stackar med fisk som är användbara. Se till att att köpa de recept som du kan använda dina fiskar till. Det finns recept på 3 nivåer när man levlar. 450, 475 och 500 och det räcker med ett recept från varje kategori för att levla upp till 525. En bra cooking guide hittar du här hos Kaliope. Men i sammandrag så kan du följa tabellen nedan. Klicka på länkarna för att se i vilka områden de kan fiskas.


Cooking 450-525:
450-475: Recept som innehåller Lavascale Catfish eller Striped Lurker (drygt 20 fiskar krävs)
475-500: Higland Guppy för receptet Pickled Guppy. (drygt 30 fiskar krävs)
500-525: Recept som innehåller Deepsea Sagefish, Blackbelly Mudfish, Algaefin Rockfish eller Fathom Eel (ca 40 fiskar krävs)



Efter detta så skaffar man sig givetvis de andra recepten. För precis som i tidigare expansioner så ger dessa recept mat som ger användbara buffar för dig eller din grupp. Det brukar också gå väldigt bra att sälja dessa på AH.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar