tisdag 2 november 2010

Events innan Cataclysm

Som en del redan har sett så har förberedelserna för Cataclysm redan startat. Inte bara med förändringar för vissa klasser, ändrat glyph-system och omgjorda talent trees. Även själva världen håller på att förändras.

En förändring kom i patch 3.3.5 som kom i början av september. Då startade Operation Gnomeregan. Detta event avslutades i och med att patch 4.0.1 som introducerades den 12:e oktober.

Igår (1:a November) inleddes Twilight Cult & Elemental Invasion. Klicka här för ingående quests. Första questen hittade jag utanför banken i Stormwind. För Hordesidan följaktligen i Orgrimmar. Som ni kan läsa när ni klickar på länken så består dessa event av fyra faser och det gäller att hänga med. Min gissning är att en ny fas kommer inledas varje vecka och vill man köra alla quester även på sina alt-karaktärer så gäller det att ligga i. Questerna går ut på att man ska infiltrera cultisterna från Twilight Hammer samt hjälpa till att slå tillbaka elementalinvasionen. De ger hyfsat bra betalt och är en frisk fläkt gentemot alla dagliga quester många kör för att tjäna in guld.

Själv missade jag fullständigt eventet Echo Isles & Zalazane's Fall. Detta gällde Horde-sidan och eventet var aktivt under samma tidsperiod som Operation Gnomeregan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar